Geef je een feest of receptie, dan bij je bij Elvino aan het juiste adres.

Wij geven graag advies bij de wijnkeuze en helpen je de hoeveelheid bepalen. We zorgen er voor dat je zeker voldoende flessen hebt en omdat we weten dat het aantal soms moeilijk in te schatten is, nemen we overschotten met de glimlach terug.

Samen kiezen we voor een smakelijke wijn in overeenstemming met je budget en de gerechten.

In veel feestzalen kan je immers zelf je wijn meebrengen. Het grote voordeel is dat je een wijn naar je eigen smaak kan kiezen. Op de meeste plaatsen wordt een beperkt bedrag gevraagd als ‘stopgeld’, de vergoeding die de feestzaal per fles vraagt voor de wijnservice. Gewoonlijk kan je voor hetzelfde budget dat je zou besteden als je voor een huiswijn kiest, een merkelijk betere selectie aan je gasten schenken.

We hebben ook een uitleen service voor glazen, zowel voor cava als wijn. Je krijgt onze glazen brandschoon aangeleverd (gewassen met water met osmose) en mag ze vuil terugbezorgen. We vragen enkel om ze terug in de bakken te klasseren, gesorteerd per soort. Wij zorgen voor de afwas! Tijdig reserveren is hier de boodschap. Ijsemmers en sommeliers kunnen ook gebruikt worden, en we hebben een tiental hoge receptietafels met linnen ter beschikking van onze klanten.