Welkom bij Elvino!

Elvino! staat voor lekkere en authentieke Spaanse wijn.

Guy and Tom looking at wine

 

Nu al bijna 25 jaar staan we in voor de -Spaanse- fijnproever die op zoek is naar smakelijke en betaalbare wijnen uit de mooiste Spaanse wijngebieden. Voor de rode wijnen komen we dan steevast bij de heerlijke tempranillo druif terecht die zowel in jonge als in vatgelagerde wijnen heerlijke resultaten oplevert. Naast tempranillo is er natuurlijk ook mencía, monastrell, prieto picudo, garnacha, cariñena en de meer internationale merlot, cabernet sauvignon en syrah. Ook in de witte wijnen vind je een mooie diversiteit aan druiven: verdejo, macabeo, albariño, godello en palomino fino, om maar enkele van de meest Spaanse op te sommen.
Wij hechten veel belang aan de authenticiteit van de wijn. Het grootste deel van ons aanbod wordt dan ook gevinifieerd door kleinere bodega’s die de lokale druiven volledig tot hun recht laten komen.

Goede wijn hoeft niet duur te zijn, bij Elvino! kun je al terecht voor een heerlijke wijn vanaf iets meer dan 6€, er is wijn voor ieders beurs en elk budget. Prijzen vind je terug op deze site. Ben je horeca-uitbater of wijndistributeur, contacteer ons dan vrijblijvend.

Ben je op zoek naar de gepaste wijn bij een maaltijd of naar een geschenk dan staan wij graag tot uw dienst met advies en verzorgde geschenkverpakkingen.

Organiseer je een feestje dan leveren wij voldoende wijn zodat u zeker niets te kort heeft en we nemen het overschot met de glimlach terug. Wijn- of cavaglazen kan u ook gebruiken.

Als je graag op de hoogte blijft van onze degustaties en evenementen schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Alvast bedankt voor je bezoek aan onze website en kom gerust eens langs in onze winkel in Brugge voor een proevertje, een flesje wijn of een cadeau en kom kennismaken op een van onze degustaties.

Graag tot binnenkort,

Guy, Tom en Team Elvino 

Guy Dresselaers posing for a portrait in his Elvino store

Guy Dresselaers

Tom Vanhooren posing for a portrait in the Elvino store

Tom Vanhooren